«Aastate jooksul on kõikunud mu kehakaal, kuid mitte enesekindlus oma välimuse suhtes,» ütleb Kanal 2 ilmatüdruk ja lauljanna KAIRIT TUHKANEN ehk NIKI.

Modellivälimusega Kairit (27) iluprotseduuride pealt kokku ei hoia. Pikajalgse kaunitari kosmeetikakotist võib leida Chanel`i, Gatineau ja Yves Saint-Laurent`i eksklusiivkosmeetikat.
«Kena naine on enesekindel, sirge selja ja siira naeratusega,» sõnab Kairit.
 
Milline tüdruk oli väike Kairit?
Väike Kairit oli pisikene kribu, väga kõhn tüdruk, keda vaadates jäid kõigile meelde vaid tema suured silmad.
Milliseid ilunippe oled emalt ja vanaemalt õppinud?
Eks ma nooremana ikka ema kosmeetikakotis sobrasin ja sealt leituga midagi teha üritasin, kuid tänaseks on need «kunstiteosed» juba unustatud.
Milliste iluprotseduuridega su päev algab?
Mu hommik algab nagu igal enesest lugupidaval naisel. Kõigepealt pessu, siis puhastan toniseeriva ja tasakaalustava alkoholivaba näovee Puhas Loodus abil näo unest puhtaks, seejärel lähevad käiku silmakreem Gatineau Nutriactive Eye Contour Cream ja näokreem Gatineau Strategie Jeunesse Day Cream SPF10. Edasine sõltub juba päevaplaanist ja enesetundest. Kõiki kreeme, mida kasutan, on mulle soovitanud Roosikrantsi ilusalongi kosmeetik Kady Altdorf. Olen juba aastaid Kady püsiklient ning usaldan ta valikuid kõhklematult, sest pole nendes kordagi pettunud.
#end#
Millal hakkasid meigitooteid kasutama?
Mu esimeseks kaasaskantavaks meigitooteks oli huulepulk. Ma võin nüüd veidi eksida, aga see oli vist 1994.-1995. aastal.

Mida võib praegu su kosmeetikakotist leida?
Mul on mitu kosmeetikakotti ja enamik neist ka üsna mahukad. Mõni aeg tagasi asusin õppima «Stiili ja Meigikoolis» jumestamist ning seetõttu suurenes kasutatavate toodete hulk hirmutava kiirusega. Igapäevaselt on mul enda tarbeks käekotis kaasas vaid «esmaabi» - YSL-i Touche Èclat nr 3 ja Chaneli Èclat Lumière nr 30 peitepulgad, Max Factori must ripsmetušš Masterpiece Max, Isadora põsepuna Frosty Bordeaux nr. 22, paar erinevat tooni silmapliiatsit ja Gatineau huulepalsam Electelle.

Milline on su kaunite juuste saladus?
Ma külastan juuksurisalonge väga tihti, iga nädal vähemalt korra. Pead käin värvimas korra kuus. Üheksakümmend viis protsenti mu lavasoengutest on siiani meisterdanud Roosikrantsi ilusalongi juuksurid.
Mul polnud pikka aega oma juuksurit. Proovisin siin ja seal, kuni leidsin Kristiine Keskuse «Salon +» juuksurisalongis töötava stilisti Aino.
Kodustes tingimustes saavad mu juuksed samuti korralikult ümmardatud - Joico ja Tigi kvaliteetsete šampoonide, palsamite, maskide, juukseotsaõlide, kuumakaitsete, läigete ja viimistlusvahendite abil. Olen juba pikki aastaid fännanud «Salon+» pakutavaid tooteid ja teen seda ka edaspidi.
Kui palju panustad maniküüri, pediküüri ja näohooldusesse?
Salonge külastan neil põhjustel vähemalt kord kuus. Mu näohoolduse, ka lavameigi eest on vastutav eelpool mainitud staažikas kosmeetik Kady Altdorf. Kodus teen vahel koorimist ja maski.
Mu maniküüri eest hoolitseb ilusalongi «Kaunis Kaunimaks» parim küünetehnik Katrin Arnhold. Samas salongis kasutan ka pediküüri ja massööri teenuseid. Oma kiire elutempo juures on mulle eluliselt oluline, et hooldused oleksid kiired, korralikud ja püsivad - kõik need kohad ja inimesed seda mulle ka pakuvad.
Kuidas end vormis hoiad?
Öise eluviisi ja rohkete jalutuskäikudega.
Millised road kuuluvad su lemmikmenüüsse?
Õige toitumine on ikka ja alati kehale kõige õigem, aga kas see ka hinge toidab... Ma söön kõike, mida tahan, ja siis, kui kõht tühjaks läheb. Väga hea isuga söön toitu, mis on hästi maitsestatud ja pigem vürtsikas kui mahe. Kodus süüa tehes eelistan võimaluse korral alati värskeid tooraineid ning suurt seltskonda. Ma lihtsalt ei oska ainult endale süüa valmistada.
Kas oled end alati ilusaks pidanud?
Ütleksin pigem nii, et ma pole ennast kunagi koledaks pidanud. Aastate jooksul on kõikunud mu kehakaal, kuid mitte enesekindlus oma välimuse suhtes.
Kas eelistad tulevikus väärikalt vananeda või olla ilukirurgia abil igavesti noor?
Üks ei välista teist, saab ju ka ilukirurgia abil väärikalt vananeda ja vastupidi. Kuid 27aastasena pole ma sellele piisavalt palju mõelnud, et kindlat suhtumist omada.
Palun avalda kena naise iluretsept.
Kena naine on enesekindel, sirge selja ja siira naeratusega.
Oled alati rõõmsameelne ja särav. Mis sind õnnelikuks teeb?
«Õnnelik olema» on väga lai mõiste. Õnne võivad sarnaselt kurbusele põhjustada erinevad asjad, kuid hetkel olen õnnelik, et peate mind õnnelikuks!
 
 
Niki lemmikparfüümide TOP 3
 
I ESCADA Rockin`Rio
Liiga minulik, et olla tõsi.
II HILLARY DUFF With Love
Kergelt aimatav, kuid piisav, et märgataks...
III RALPH LAUREN Romance
Sobib igal ajal ja igasse olukorda!