Portaal Seiska.fi kirjutab, et bänd tuli Soome Venemaalt, laulja Vince Neil ööbis ülejäänud bändiliikmetest Nikki Sixxist, Mick Marsist ja Tommy Leest eraldi hotellis ning terve reisi vältel postitasid kõik rokkarid eesotsas bändi bassimehe Nikki Sixx Twitterisse postitusi.

Üks detail läks Nikkil aga veidi nässu - jõudes Helsingi lennujaama, tegi oma jalgadest pilti ja säutsus "welcome to Finland!" asemel hoopis "welcome to Estonia!" Saades teada, et tegu pole siiski meie riigiga, kuigi oleks võinud olla, parandas ta oma vea ruttu. Lisaks pildistasid nad iga söögikohta, kus viibisid, laadisid pilte Twitterisse ja jälgisid rõõmuga, kuidas fännid seepeale kibekiirelt kohale vudisid.

Tundub, et Nikki on oma elukaaslasesse väga armunud, sest muude tegemiste hulgas sodis ta päise päeva ajal suvalisele majaseinale suure südame kirjaga "kiss me" ("suudle mind" ingl.k toim.) ning lasi seejärel ühes tätoveerimissalongis oma pruudi Courtney nime rinnakorvile jäädvustada. Vaata pilti!

Marko Tubli, kes lärmakal seltskonnal päris pikalt silma peal hoidis, sai Nikki poolt märgatud ja äramärgitud - nimelt haaras jälitavast piltnikust tüdinud rokkar oma fotoaparaadi ja klõpsas vastutasuks ühe pildi. Praegu on terve Mötley Crue aga ilmselt juba Rootsi Sweden Rock Festivalile jõudnud.