Ülikuulsad ja kuumad mehed George Clooney ja Tom Cruise olid alles 10. ja 15.kohal ning nende vahele mahtus veel Harry Potteri staar Daniel Radcliffe ning Leonardo DiCaprio. Naistest pääses tabeli etteotsa Meryl Streep, Sandra Bullock ja Angelina Jolie ning uustulnukad Emma Stone ja Jennifer Lawrence.

Hindamisel oli kaheksa kategooriat, arvesse võeti näiteks Hollywoodi viie tippstuudio juhtide arvamust, keda nad oma tõmbenumbri peaossa võtaksid, aga arvestati ka filmide kassamenu, Oscari-nominatsioone ja –võite, kriitikute hinnangut ning figureerimist ajakirjakaantel. Narkomaanina rentslis vedelenud ja vangis istunud Downey juunior on ekraanile naasmisest saadik olnud 12 suure ajakirja kaanel, tõestades, et tema eraelu ja edulugu lähevad avalikkusele korda.

Kuna tegu on kvaliteetväljaandega, siis on üksjagu palju vaeva nähtud ka 100-pealise näitlejate pingerea iseloomustamise peale. Nii ongi Robert Downey Jr ristitud Tuhast Tõusikuks, Will Smith on Piletikassa Prints, Johnny Depp on Veider Veiderdaja, Denzel Washington on Stabiilsuse Staar, Brad Pitt on Mitte-mingi-järjekordne-ilus-lõust, Matt Damon on Kvaliteedi Kutt, Angelina Jolie on Missis Hollywood, Mark Walhberg on Targem-kui-välja-paistab ja Christian Bale on Piinatud Superkangelane

Vaata tervet nimekirja ja naljakaid tiitleid The Vulture lehelt!