Muusik on juba üle kolme nädala koduses karantiinis olnud ja ütleb, et tal läheb väga hästi.

"Iroonilisel kombel on see produktiivsusele väga hästi mõjunud. Esimesed poolteist nädalat tegelesin lugude lõpetamise ja remixide tegemisega ning viimased nädal aega olen tegelenud ühe muusikavideo tegemisega," rääkis Andres Kõpper ehk NOËP Raadio 2 saates "Kodustatud muusik".

"Praegu on põnevad ajad ja ma olen tänulik, et mul on selline privileeg, et saan enam vähem rahuliku südamega kodus toimetada ja tööd teha ja inspiratsiooni ammutada."

"See muusika, mis lähiajal välja tuleb, see ei ole karantiinist inspireeritud. See on juba enne lõpetatud muusika. Aga millalgi hiljem on vähemal heliliselt süngemad remixid, mida ma olen viimasel ajal teinud."

Kodukontsertite võimalikkusest rääkides sõnas NOËP, et tema muusika on rohkem tantsuline ja ei tea, kuidas see interneti vahendusel edasi kanduks.

"Aga ma hakkan mingi hetk selle peale kindlasti mõtlema ja kohandan oma live-seti sellele vastavaks. Võib-olla siis natuke akustilisemaks, võib-olla natuke vahetumaks, et see neti keskkonda paremini sobituks."

"Eks see ole paljude muusikute jaoks keeruline. Aga eks see olene ka sellest, kui kaua see praegune olukord kestab. Ma arvan, et teatud aja raames ei saa liialt palju kurta," sõnas ta rahalise olukorra kohta.

"Ma hindan seda lubatud ignorantsi maailmas toimuva suhtes. Ma ei pea olema kuskil eesrindel, nagu öeldakse, ja oma eluga riskima," ütles kodustatud muusik