Koos Chinchillaga tehtud lugu "Fk this up" pole veel jõudnud tippu, kuid kuulub juba neljandat nädalat Itaalia edetabelite esikümnesse.

"Ma tulingi siia, et uhkustada," naljatab Kõpper Kanal 2 lõbusas vestlussaates "Õhtu!". Pärast loo avaldamist eelmise aasta jaanuaris saabus muusiku postkasti kiri Itaalia plaadifirmalt sooviga muuta lugu kõige kuulatumaks Itaalia hitiks.

"Öeldi, et nad teevad selle loo number üheks," meenutab NÖEP. "Kõige suurem Itaalia indie plaadifirma lendas Tallinnasse."

Kõpper andis Itaalia massiivsel laval ka promoetenduse ning peagi sündis loost "Fk this up" remix maailmakuulsa DJ Benny Benassi poolt. "Ma olen teda lapsest saati kuulanud," tunneb NÖEP uhkust.

Eile selgus Kõpperile, et Benassi versiooni tema loost lisas enda raadio ja Spotify nimekirja maailmakuulus prantsuse DJ David Guetta.

Nõnda pole Eesti sugugi kõige suurem NÖEPi fänn. "Ma ei tea, kas see peaks mind väga uhkeks tegema, kui kodupublik ei kuula mind kõige rohkem," räägib Kõpper. Siiski märgib saatejuht Piret Laos, et asi on pelgalt Eesti väikeses rahvaarvus.