Äriisand Indrek Mandre (45) striptiistantsu vahendav agentuur Eurostrip nõuab Nõia-Intsu Ingalt (22) 10 040 krooni. Mandre on nii pahandatud, et andis neiu vastu esitatud nõude menetlemiseks inkassofirmale, kuid pakub ka võimalust võlga striptiisiga klaarida...

Mandre on hämmeldunud. Ta pajatab, kuidas Inga agentuuri ilmudes põles soovist saada striptiisitariks, võttis nende treenerilt erootilise tantsu trenne ja kiitles, et tal on kogemusi erootikafilmidega. Eurostrip piirdunud aga vaid tantsijalepingu pakkumisega ja Inga teinudki nende vahendusel diili Kreeka striptiisiklubiga Babydolls.

«Ta lasi endale osta Tallinna–Ateena–Tallinna lennupiletid, mille lubas kinni maksta,» vestab Mandre. «Enne lendu teatas neiu ootamatult, et tegelikult ta ei lenda kusagile, ei kavatse kinni maksta tekitatud kahjusid ega ka laenuks võetud lennupiletite maksumust.»

Intsu-Inga, kodanikunimega Inga Kallberg, on ka hämmeldunud: «Mandre küsib minult raha ja samas meelitab tööle. Ma ütlesin talle kolm päeva enne väljalendu, et ma ei tule. Olin sõbranna käest kuulnud, et elu on Kreekas kallis, klubi teenistusest ei jätku ning tegelema tuleb hakkata veel ühe tööga. Ma ei ole sellest tõesti huvitatud. Minu arust ei ole Eurostripil alust raha küsida, aga ta käib pinda, et teenigu ma tööga tasa.»

Milline on lahendus? Küllap peavad Indrekud, nii Mandre kui ka Inga kallim Indrek «Nõia-Ints» Leibur (32) läbirääkimistelaua taha istuma.