Juba aastasena teadis eelmise hooaja \"Selgeltnägijate tuleproovi\" võitnud Nastja, et isa jätab neid maha ning koolis käies nõidus ta ühe poisi endasse armuma.

Oma tütre võimeid märkas Nastja ema juba siis, kui ta laps oli vaid paar aastat vana.
Nimelt kauges lapsepõlves joonistas kirgliku kunstnikuhingega vanemate esimese lapsena sündinud Nastja pildi emast, endast ja õest.

Isa pildil polnud, sest väikese tüdruku arvates pidid täiskasvanud sõnadetagi teadma, et isa ei jää nende juurde elama, kirjutab Õhtuleht. Ka Nastja ema sai koheselt aru, mida see pilt tähendab. Pisikese tüdruku ennustus täitus - Nastja esimesel sünnipäeval isa enam koju ei tulnudki.

Kes meist mäletaks ennast paari kuu vanuse titena? Nastja esimesed mälestused ulatuvad aega, mil ta oli 3 kuud vana. Ta mäletab, kuidas teda sõitudati kärus, millised riided tal seljas olid ja millised kõrinad vankris olid. Nastja ema on neid fakte kinnitanud – nii tõesti oli.

Koolitüdrukuna pani Nastja nõiduse abil ühe noormehe endasse armuma. Oma veast sai ta aru, kuid võimalus tehtu heastada tuli alles palju aastaid hiljem – tänu unenäole. "Nägin unes, et alles siis, kui tema abiellub ja tema perre sünnib esimene laps, on ka minul õigus lastele," räägib Nastja ühest oma elu tähtsast unenäost.

Refereeritud täisteksti loe SIIT.