Rahvusvaheliselt Mario Basanovi pseudonüümi all tegutsev Adomaitis võrdles 3. juunil tehtud postituses homoseksuaale pedofilidega ning kirjeldas neid kui “teist tõugu inimesi”, kes vajavad ravi, vahendab Noisey. 

“Mäletan, kui tegin kord koostööd ühe Leedu muusikuga, kes püüdis mulle ajupesu teha ning ütles, et ma ei peaks olema nii konservatiivne ja ebatolerantne. Aga siis küsisin temalt, et kuidas ta suhtuks, kui tema 16-aastase poja “pruun punkt” oleks ta poiss-sõbra poolt lõhki rebitud, ja ta oli vait,” kirjutas Adomaitis. 
Postitus kadus üpris kiiresti, kuid kuvatõmmis sellest ei kadunud internetiavarustest kuskile ning ringleb täisvõimsusel nii sotsiaalmeedias kui ka ajakirjanduses. 
Pahameel mehe suhtumise üle levis kiiresti kontserdikorraldajateni, kes on karistuseks tühistanud tema esinemised: sealhulgas jäävad ära Ten Wallsi esinemised sellistel suurfestivalidel nagu Sonar Barcelonas ja Pitch Amsterdamis. Ka on mehe plaadifirma loobunud tema uue singli avaldamisest ning tõsiseid tagajärgi muudkui lisandub. 
Eile öösel postitas produtsent nii enda isiklikule kui ka oma ametlikule Facebooki lehele vabanduse oma sõpradele, fännidele ja geidele, milles kinnitab, et ei soovinud kedagi solvata ning võtab aja maha, tühistades oma esinemised - millest olulisemad teadupärast tühistati tema eest. 

Last week I wrote a Facebook post that was wrong and completely out of character and the result was a badly written post...
Posted by Ten Walls on Monday, 8 June 2015