21-aastane Enni Brittal on Instagramis ligi 17 tuhat jälgijat ja YouTube'is üle 13 tuhande jälgija. Ta on YouTube'is teada andnud, et teenib suunamudimisega piisavalt raha, et ära elada. Üks tema teenistuse allikatest on ka OnlyFans platvorm, kust tuleb ka väike pisku.

Enni Britta on ennegi saanud kriitikat OnlyFans konto tegemise ja seal tegutsemise eest. Samamoodi juhtus ka eile jagatud pildiga, kus ta kutsub üles inimesi oma kontot jälgima, seda ikka selleks, et rohkem raha teenida.

Ülekutse juures on kaks pilti, kus Enni poolpaljalt end näitab. See aga ei ole sugugi peale läinud nii mitmelegi, kes teda jälgivad.

"Teeb sama välja kui mõni mees paneks sellise pesu selga. Keha pole antud, miks sellega vehkida?" avaldas Krista arvamust.

"Eee see läheb üle piiri juba," lisas Maria.

Jossuke imestab, kuidas keegi saab seda keha ilusaks nimetada: "Ilus keha?? Tänapäeva naised liputavad nendega meeletult ja müüvad raha eest seda. Vastik vaadata. Sellep naised polegi meestele enam lojaalsed, sest raha on tähtis siin, aga teineteise austamine küll enam tänapäeval essal kohal pole. Ma olen õnnelik, et leidsin naise ka, kes on lojaalne ja austab, aga kui Enni Britta oleks mu kaaslane, siis ma oleks pikalt saatnud."

Kasutaja mann.ekeen toob välja, et naised ei taha, et neid objektiviseeritakse, aga Enni Brittal pole selle tegemise vastu midagi.

Teda kaitsma asunud tõid välja, et nii ei ole ilus öelda ja igaühel on õigus teha, mida tahab. Nii mitmedki ootavad temalt uusi videoid ja kiidavad tema julgust olla see, kes tahab.