Ansambel Noorkuu on väga nigelas olukorras – nimelt murti ööl vastu pühapäeva sisse bändi liikme Rein Kahro autosse ning vargad viisid kaasa sealt kaks esinemisülikonda ning viis paari kingi!

Ansambel on nõus teatud tasu eest varastelt riided tagasi ostma, kuna peavad neid piisavalt väärtuslikuks ning ei tahaks kohe mitte nendest  komplektidest jäädavalt loobuda.

Noorkuu liikme Rein Kahro auto Audi S4, seisis parasjagu bändiliikme maja ees Tallinnas - Tuukri tänaval.

”Politseisse on avaldus tehtud ning nad ütlesid meile, et tõenäosus, et oma riided kätte saame, on väike,” räägib bändi liige Martti Meumers Kroonika online-ile. Ta lisab, et kui varastes veidigi inimlikku poolt säilinud on, võiksid nad võtta ansambli liikmetega ühendust Noorkuu koduleheküljelt.

Kahju tehti bändile 20 000 - 25 000 krooni ulatuses. Väärtuslikud ülikonnad seotas bänd aastal 2007 Soomest.

”Võeti küll ainult kaks ülikonda kuid nüüd on terve komplekt bändi jaoks mokas,” on Martti kurb. “Eks need ülikonnad ole ajapikku meile päris armsaks ka saanud, oleme nendes ju väga palju esinenud. Isegi, kui need poleks enam meie põhiriiete staatusega, oleksime tahtnud need kindlasti säilitada.”

Laupäeval ootab Noorkuud ees esinemine, kus nad peavad kasutama vanu valgeid ülikondi.

”Tõenäosus on küll väike, et varastatud riided meieni tagasi jõuavad aga teeme omalt poolt kõik, et see võimalikuks saaks.”