Skandaalne blondiin on nimelt minevikus kõmumeediaga väga otsekohene olnud ja tunnistanud muuhulgas, et hakkas narkootikume tarvitama juba 14-aastaselt, nimetades kokaiini suisa oma "parimaks sõbraks". Nüüd ongi lauljatari tütre eakaaslased ta narkomaaniks ristinud.

"Heidi tuli paari nädala eest koju ja ütles, et tema klassikaaslased nimetavad mind "kokaiinininaks". Kuidas 12-aastased lapsed minu kümne aasta tagusest narkoprobleemist teavad?" ahastab Katona avalikult, suutmata uskuda, et veebiavarustes on aastatetagused artiklid vaid ühe kliki kaugusel. Ta on hoopis veendunud, et laste kurjades kuulujuttudes on süüdi nende vanemad.

"Mul pole sellest võimalik mitte mingeid muid järeldusi teha peale selle, et lapsevanemad räägivad oma lastega minust. Mina küll ei teadnud 12-aastaselt, misasi on kokaiininina ja ma ei arva, et Heidi klassikaaslased peaksid olema minu isiklike probleemidega kursis," pahandab ta ning lisab, et õnneks on tütar tema suhtes väga kaitsval positsioonil.

Lisaks 12-aastasele Heidile on kunagine popiidol emaks 18-aastasele Molly'le, 16-aastasele Lilly-Sue'le, 11-aastasele Maxile ja 5-aastasele Dylan-Jorgele. Katona viiel lapsel on kolm erinevat isa. Kõige mustemas augus oli naine oma karjääri vältel 2012. aastal, kui ta lisaks narkosõltuvusele võitles ka depressiooni ja enesetapumõtetega.