“Sellise maineka tunnustuse teenimine oli väga suur üllatus ja uskumatu au,” ütles mitmekordsest Grammy-võitjast Pellowe, kes on töötanud ooperilegendi Luciano Pavarotti ja kolme tenori (Pavarotti, Domingo ja Carrerase) heliinsenerina ning osalenud enam kui 30 maailmaturneel, olnud helirežissöör 300 suurkontserdil ja paljudel tele- ja raadioülekannetel. Teiste seas on tema käe all valminud maailma enimmüüdud klassikalise muusika album, 1990. aasta jalgpalli MMi raames Roomas lindistatud kolme tenori kontsert.

John Pellowe on aastate jooksul olnud helirežissöörina vastutav paljude nimekate salvestuste ja otseülekannete ning kontsertide heli ja akustika eest. Ta on maailmakuulsatel artistidel aidanud salvestada enam kui 200 albumit silmapaistva akustikaga kontserdipaikades. Mitmed tema salvestused on saanud erialasi tunnustusi ja auhindu, teiste seas on ta teeninud parima heliinseneri Grammy.

Alates 2006. aastast on Pellowe töötanud ettevõttele Meyer Sound Laboratories, mis paigaldab digitaalseid akustilisi süsteeme, millega on võimalik kontsertsaali akustikat kohandada eritüübiliste muusikaliste etteastete jaoks. Tallinnas Solarise Keskuse paigaldas ja seadistas ta vastavad süsteemid Nordea Kontserdimajja ja kinno aastal 2009.