Nukuteatri juhil Joonas Tartul (33) on olnud pärast teatri eelmise juhi Meelis Pai lahkumist kiire ja tegus suvi nii töörindel kui ka isiklikus elus. Augusti alguses purjetas ta abielusadamasse oma kallima Kadiga (22), keda nüüd teatakse juba kui proua Tartut!

«Ma tänan õnnesoovide eest!» sõnab Joonas. «Oleme väga õnnelikud ja jäime pulmaga igati rahule. Meie eesmärk oli, et pulm oleks lihtne, elegantne, armas, mõnus – ja seda kõike see oligi.»
Pruutpaari kiriklik laulatus toimus Vainupea kabelis, mis asub põhjaranniku kaldal kiviviske kaugusel merest. Kirikliku laulatuse tarvis käis Joonas ka leeris. Mitte sellepärast, et nad oleksid usklikud – nende soov oli pigem see, et paari paneks neid mõlema hea sõber, Rakvere koguduse õpetaja Tauno Toompuu!
Pruudikleidi disainis Kadi moelooja Britt Samosoni abil ümber oma ema kunagisest pulmakleidist, pidu peeti maha Palmse mõisas. Pulmapidu sai suuresti korraldatud ise, abiks oli vaid Nukuteatri näitleja Mihkel Tikerpalu, kes kohapeal umbes viiekümnepealist pulmaseltskonda ohjas.
Maalilise loodusega kohad on kaasadele armsad nii lapsepõlvest kui ka nende kohtumisajast. «Olen terve oma lapsepõlve väikeses Eisma külas veetnud ja Vainupea kant on ka see paik, kus me Kadiga teineteist leidsime ja meie suhe alguse sai,» seletab Joonas.
Paaril on ühine, oktoobri alguses kaheaastaseks saav tütar Noora Liis. Varasemast elust on Joonasel kaks last.