Asi sai alguse Nelson Mandela matusetseremoonialt, kui Michelle ärritus, kuna president koos pikajalgse Taani peaministri Helle Thorning-Schmidtiga väga kohatu "selfie" peale sattus. Beyoncé ja Jay-Z natsitervituse pilt ei parandanud samuti asja, kuid see on vaid jäämäe tipp. Obamade 21 aastat kestnud abielu olevat karil, kuna Michelle kahtlustab, et turvamehed aitavad Barackil truudusetust tema eest varjata.

Väljaande väite kohaselt plaanib Michelle mehe kõrvale jääda üksnes tema ametiaja lõpuni. Seejärel kolib Barack tagasi Hawaiile ja naine jääb lastega koos Washingtoni. Väidetavalt on abielupaar kolinud eraldi magamistubadesse ja kuulujutte ei aita vaigistada ka fakt, et president jättis proua jõulupuhkusel üksinda Hawaiile ning naasis enneaegselt lastega Valgesse majja.

Valge maja siseinfo allikad räägivad, et Obamad ei suhtle omavahel praktiliselt enam üldse. "Ta on vihane Baracki isekuse ja karjerismi pärast, too omakorda peab Michelle'i külmaks ja tänamatuks," kirjeldab Enquirer. Eks näis, milline pilt avaneb pärast presidendiproua suurejoonelisi sünnipäevapidustusi.