Naiste väitel on ta emotsionaalselt ja verbaalselt vägivaldne ning on pakkunud karjäärivõimalusi vaid seksi eesmärgil, vahendab BBC.

New York Timesis avaldatud artiklis selgub tema manipuleeriv käitumine ning ta eksi Mandy Moore süüdistused psühholoogilise vägivalla kohta.

Teine tunnistaja väidab, et kui teismelisena Adamsiga Skype'is suhtles, saatis mees talle väga otsekoheseid sõnumeid ja paljastas ennast.

Artist Phoebe Bridgers avaldab, et Adams võttis temaga ühendust kui naine oli 20aastane ja lubas, et avaldab ta loo oma logo all. Nende suhtlus muutus romantiliseks, kuid tüdruk muutus mehe kinnisideeks ja ta hakkas manipuleerivalt käituma. Adams tahtis koguaeg teada, kus ta on ja ähvardas enesetapuga, kui neiu ta sõnumitele kohe ei vasta. Bridgers lisab, et kui ta suhtluse lõpetas, hakkas Adams koos salvestatud muusika avaldamist vältima ja loobus pakkumisest naist oma kontsertidel kaasata.

Staar ise eitab oma süüd. Enda vastulause on ta ka sotsiaalmeedias avaldanud.

"Ma ei ole perfektne mees ja ma olen teinud palju vigu. Kõigile, kellele ma olen kunagi tahtmatult liiga teinud, ma vabandan sügavalt ja siiralt."

Hiljem jätkas ta: "See, mis pildi see artikkel jätab, on ärritavalt vale. Mõned detailid on valesti esitatud, mõned liialdatud, mõned otseselt valed. Ma ei looks kunagi ebasobivat suhtlust kellegagi, keda ma pean alaealiseks. Punkt."

Sellega ta siiski veel ei piirdunud: "Inimesena, kes on alati soovinud oma muusika ja eluga rõõmu jagada, kuulda, et mõned inimesed usuvad, et ma olen neile kannatusi põhjustanud, väga kurvastab mind. Mind on loodud töötama selle nimel, et olla nii hea mees kui ma suudan. Ja ma soovin kõigile kaastunnet, mõistmist ja paranemist."