24-aastane Radcliffe rääkis MTV uudistele, et ei suuda naise juuresolekul koguni sõnagi suust saada ning keel läheb sõlme, kirjutab Huffington Post. Juba läinud aastal tunnistas Harry Potteri näitleja, et poplauljatarist sisse on võetud, kuid viimase jutu järgi on asi päris tõsine.

"Vaimselt olen ma Katy Perryle väga lähedal," naljatas näitleja, kes oli just MTV muusikaauhindade galal Perry't esinemas näinud ja talle üpris lähedal seisis. Küll aga tunneb noormees hoolimata oma miljonitest fännidest, et ei ole naise jaoks küllalt hea. "Olen viibinud temaga ühes toas ja ei suutnud siis sõnagi rääkida. Olin teises toa otsas ja lihtsalt ei suutnud, sest ta on tõenäoliselt näinud intervjuusid, kus ma oma tundeid avaldan. Ta teab, et need mõtted on mu peas. Ma ei suuda sulle otsagi vaadata!" rääkis ta.

"Olen Perry jaoks üks veider tüüp teisel pool tuba, kes näeb välja nagu Harry Potter," nukrutses ta ja lisas, et Perry poiss-sõbral pole vaja muretseda, sest ta pole naistega just kuigi osav. Noormees on koguni tunnistanud, et vihkas kohtinguid, sest on enda sõnul selles "lihtsalt s**t".