Carey on alati armastanud oma fännidega suhelda: “On palju lõbusam kui saad päriselt oma fännidega rääkida. Ma püüan seda alati lavalt ka teha – kontsert peab olema põnev! Muidu võiksid nad ju kodus istuda ja televiisorit vaadata. Minu jaoks on väga oluline fännidega kontakti saada,” räägib ta.

Hiljutisel meediapäeval uuris Sky News uudisteportaal temalt, mida ta arvab sugudevahelisest ebavõrdsusest ning poliitikast USA-s presidendivalimiste eel. Lauljanna vastas: “Ma arvan, et naiste ja meeste vahel on veel palju ebavõrdsust. See on raske teema, aga naised ja vähemused on alati pidanud võitlema selle nimel, et saada võrdseid võimalusi.” Üheks võimaluseks selles valdkonnas samm edasi astuda oleks Mariah arvates naispresident: “Ma olen ainult meelelahutaja, aga ma olen Hillary Clintoni fänn! Mulle meeldiks näha naissoost presidenti.“

Sweet Sweet Fantasy tuur alustab järgmisel kuul ning see saab olema suurepäraseks ülevaateks tema karjääri tipphetkedest. Tallinnas esineb Mariah Carey 6. aprillil. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis.