Veebiportaal KeanuIsImmortal toonitab, et esiteks Reeves ei vanane, sest ta nägi 1994.aastal välja täpselt samasugune kui PRAEGU. Teiseks olevat ta läbi aastasadade kandnud erinevaid nimesid ja osalenud mitmetes ajaloosündmustes. Äravahetamiseni sarnaseid inimesi on olnud mitmeid, aga tuntumad on frankide kuningas Karl Suur ja Paul Mounet, kelle kohta on omal ajal räägitud, et tegu on surematute pooljumalatega, kelle surma pole iial tõestatud. 

8.sajandil elanud Charlemagne ehk Karl Suur on pildimaterjalide põhjal väidetavalt Keanuga ülisarnane ja tema surma kohta räägitakse, et ta olevat hauast üles tõusnud. Teine ajalooline kangelane on arst ja näitleja Paul Mounet, kes sündis 19.sajandi keskel ja on Reevesiga äravahetamiseni sarnane. Kuigi ta suri väidetavalt 1922.aastal, siis surnukeha ei leitud iial.

Uskujad väidavad veel, et näitleja valdab igavese elu kunsti ega väärtusta raha, kuna on selle teenimise oskuse aastasadade jooksul perfektselt omandanud. Miks muidu annetas ta "Matrixi" eest teenitud 70st miljonist naelast 50 miljonit heategevusele?

"Raha on minu jaoks kõige viimane prioriteet. Ma võiksin praeguseks omandatud varanduse eest elada vabalt mitu sajandit!" vastas ta annetuse kohta laviinina sadanud küsimustele. Kui mitte muud, siis päris huvitav teooria on see kindlasti! Pealegi on ju tore uskuda, et meie hulgas liigub surematuid, kes võiksid edukat karjääri teha näiteks...ajalooõpetajatena?

Vaata hämmastavat sarnastust SIIT!