Sekretäridepäeval Tallinna Lauluväljaku klaassaalis läks teisipäeval hakatuseks kohe paikapanemiseks, kui esimese esinejana oma kontsert-loenguga üles astunud näitleja, muusik ja maailmarändur Jaan Tätte (52) peletas oma kuulajate seast päeva juhi Marko Reikopi (46)! 

Üritus kandis nime "Õnn on sinu enda kätes" ja sellest, õnnelik-olemise teemast, oli ajendatud ka Tätte kontsert-loeng. Kuigi sekretäridepäeva reklaamis oli Reikop päeva juhina välja hüütud kui "alati heatujuline Marko Reikop", istus ta otse Tätte lähivaates esireas ilmselt liiga ringvaateliku ja skeptilise näoga nagu siis, kui ta "Ringvaates" Siim Kallasele armutult tuule alla tegi. Jaan aga, märganud Reikopi absoluutselt teemavälist konditsiooni, teatas omal muhedal ja lillelapselikul moel pikemalt mõtlemata: "Nii ikka ei saa, et Reikop siin nii skeptilise näoga vaatab! Palun lahkuda!" 

Võimalik, et Tätte osutas Reikopile teenegi! Pikemalt vastu punnimata tõusis ta püsti ja lahkus saalist lõbustatult – võimalik, et Tätte kolmeduurilugude kuulamise asemel midagi enesele märksa meelepärasemat tegema. 

Reikop seika meenutada ei soovi, korrutab vaid, et tema intervjuusid ei anna. Tätte aga muheleb habemesse: "Tegin rahvale nalja! See oli lõbus seik ja keegi kindlasti ei solvunud." 

Hästi, Jaan, aga "Ringvaates" võiksid lasta end edaspidi intervjueerida pigem Grete Lõbul... 

Kõik värsked Kroonika uudised ja lood on leitavad digiajakirjast SIIT või telli paberväljaanne SIIT!

Jaga
Kommentaarid