Ohoo! Just seda hõrku suupistet on Evelin Ilves Pariisi peentes lokaalides šampanja kõrvale hammustanud

 (34)
Verivorsti tegemine
Verivorsti tegemineFoto: Andres Putting

“See oli mõned aastad tagasi, kui Eestisse jõudis makroonimaania — see Pariisi peentest lokaalidest champagne juurde pakutav hõrk ja peen suupiste võlus proovijaid kohe, ent osutus küllaltki töömahukaks," kirjeldab endine esileedi Evelin Ilves esmakokkupuudet õigete makroonidega oma Toidutare värskes kolumnis.

Evelin Ilves meenutab, kuidas meie makroonikuninganna Angeelika Kang-Osula rääkis, kuidas ta makroonide meisterdamist mitmel pool õppimas käis ja kuidas selle õige krõbeduse ja suussulava konsistentsini jõudmine oli kui Kolgata tee. "Isegi munavalge temperatuur peab täpselt õige olema, muidu võid hõrgust tulemusest vaid unistada," manitseb Ilves.

Millist Evelini lemmikmaiust on aga tunduvalt lihtsam valmistada, loe Toidutarest!

Rannap Roostevaba maailm