Kui ei lasta uksest, ronin üle aia!

Kurioosse juhtumi peale nendib Reno täna, et proovis läheneda asjale lihtsalt loominguliselt. "Kui ei lasta uksest, ronin üle aia!" võtab ta asja lihtsalt kokku ja lisab juurde, et teda üllatas väga see, et mitme korporatsiooni uksed tema ja ta kaaskonna ees suletuks jäid tema sõnul väga mõttetul põhjusel - jalas olid valged ketsid!

"Proovisin minna alguses Sakalasse ja siis EÜSi, kusjuures mõlemad korbipeod olid avatud üritused. Mitte, et mul oleks väga vaja olnud, aga mind seob Tartu Ülikooliga 5 aastat ja tahtsin vanade aegade meenutuseks väikse õlle teha. Põhjuseid otsiti laest - maani täis korporandid tahtsid ennast lihtsalt välja elada!" on Reno kuri ja võttis oma valged ketsid ja proovis neid aia peal ronimisel rakendada, millest paraku midagi välja ei tulnud, sest korporandid said jaole. "Küsisin, kas see on Barack Obama vastuvõtt või? Hea, et ära ei tapetud, neil purjus üliõpilastel olid ju mõõgad käes, nagu mingi "Gladiaator 2"!" ironiseerib ta.

"Suudlevad tudengid" võiks ennast kinni panna!

Reno kannatused jätkusid ka hommikul, kui koos ühise seltskonnaga peatuti restorani "Suudlevad tudengid" väliterrassil. Uskuge või mitte, aga sööki tuli seal oodata lausa poolteist tundi, lisaks tuli näljastel külalistel äärmiselt detailselt kuulda sealsete teenindajate kollektiivisisesest korraldusest ja probleemidest, mida neidised üksteise võidu kurtsid põhjustena, miks toidud ja joogid viibivad ja tellimused segi lähevad.

"See puhvet võiks ennast kinni panna. Kui 8-liikmeline kanakari ei suuda ära teenindada 10-t lauda, siis pole mõtet businessi teha!" hindab Reno, kes pärast vägevat skandaali lahkus koos seltskonnaga kohast olles kõik tellimused tühistanud. Külastuse helgeimaks momendiks jäi see, kui laudkonna ainsad kättesaadud söögid annetati ühele möödakõndinud asotsiaalile, kes supi ja suupisted tänulikult nahka pistis!