Kõik teavad, et Miley Cyrus on veider. Lausa nii veider, et see on hakanud igavaks muutuma. Kuid kui vanad trikid enam ei toida, tuleb uued õppida. Mileyl õnnestus taas tähelepanu endale tõmmata hoopis kõmulise Instagrami-postitusega.

Kes-teab-kust oli Miley kätte sattunud vahetatud nägudega pilt Taylor Swiftist ja Justin Bieberist, mille ta agaralt Instagrami postitas. "Kui vahetada Justin Bieberi ja Taylor Swifti näod, näevad nad välja nagu nunnu lesbipaar," lisas ta. Ei kulunud kaua, kui kuuldused pildist jõudsid Taylorini ning too kirjutas vastuseks vaid: "Saadan sulle armastust."

Fännide hulgas põhjustas see aga tõelise furoori. Swiftied pommitasid postitust kopeerides Taylori kolme saatuslikku sõna. Paljud neist kahtustavad, et tegemist oli Miley varjatud rünnakuga... ja, et Taylor mõistis seda ning tema tunded Miley vastu ei ole enam sugugi soojad. Väidetavalt oli Mileyl ka põhjust Taylori peale pahane olla - viimane olevat tema nina alt napsanud võimaluse esineda koos Paul McCartneyga Saturday Night Live'i 40ndal juubelil.

Vaata ette, Miley! Taylor juba pani vihavaenlase Katy Perry laulu sisse, sinuga võib sama juhtuda!