Edetabelit juhib siiski üks kõmumeedia lemmiklaps ehk Madonna, kes paikneb kõmu-, staarisära- ja kommertsedetabelis Rihanna ja Lady Gagaga võrdsel pulgal. Madonts teenis 2012.aasta tuuritamise käigus peaaegu 300 miljonit dollarit, vahendab LA Times. Ta külastas 67 linna, andis 88 kontserti ning teenis iga õhtuga keskmiselt 4,4 miljonit dollarit. Muljetavaldav on ka see, et tema kontserdipileti hinda peetakse USA mõistes odavaks — “kõigest” 140 dollarit ehk umbes 90 eurot. Meie jaoks säärane hind küll odav pole!

Oluliselt odavama piletihinnaga (58 eurot ehk 92 dollarit) saavutas kontserditulu edetabelis 2.koha vanakooli klassikalise ja meloodilise roki vanameister Bruce Spingsteen, kelle tuuritamist ei saatnud ükski skandaal, samuti ei pakkunud ta pinget kõmupiltnikele ega ajakirjanikele. Küll aga meelitas vanahärra kohale muusikasõpru — külastades 66 linna ja andes 81 üle 4 tunni pikkust kontserti, õnnestus tal teenida üle 210 miljoni dollari. Springsteen müüs paarsada tuhat piletit rohkemgi kui Madonna, kuid andis 7 kontserti vähem. Vot see on juba midagi!

Kolmanda koha pälvis ei keegi muu kui kunagise maailmakuulsa psühhedeelse progeroki ansambli Pink Floyd asutajaliige Roger Waters, kes ajas kokku peaaegu 187 miljonit dollarit, müüs 1,7 miljonit piletit ja andis 72 kontserti 48 linnas. Iga esinemisega teenis Waters keskmiselt 4 miljonit dollarit, seega mitte kuidagi ei saa väita, et maailm enam head muusikat ja võrratut pillimänguoskust ei hindaks.

Pärast Madonnat, Springsteeni ja Watersit järgnesid neljandana Coldplay 171 miljoniga ja alles viiendana Lady Gaga, kes teenis 161 miljonit. Väga muljetavaldavaid rahasummasid on kokku kogunud ka maailmakuulus imeline tsirkusetuur Cirque du Soleil (140 miljonit) ning Tim McGraw’s Brothers of the Sun (97 miljonit), Metallica (86 miljonit), Elton John (70 miljonit) ja Red Hot Chili Peppers (58 miljonit).