Lugupeetud õiguskantsler INDREK TEDER (50) ja tema abikaasa Reet viivad end kurssi beebimaailma iseärasustega — paaril näeb hilissügisel ilmavalgust esiklaps.

 
Ülemöödunud laupäeval väisasid Tederid Stockmanni kaubamaja, kus Reeda laiade hõlmadega särgi alt paistis kena ümar kõhuke. Kuigi paar lapseootusel pikemalt ei peatu, reetis neljakümnendates eluaastates Reeda raseduse staadium, et maimuke peaks juba paari kuu pärast sündima.
Indrek Teder on oma elu seni kiivalt vaka all hoidnud. Avalikkusele on teada vaid üks markantsem seik. Nimelt langes abielupaar kuue aasta eest kuriteo ohvriks, kui kolm maskis ja relvastatud meest nende majja sisse murdsid. Tegemist oli vägivaldse rööviga — Reet seoti kinni, kaasa viidi sülearvuti, kaelaehted ning raha. Kokku oli kahju 70 000 krooni.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja poliitikadirektori Reet Tederi tööks on osalemine ettevõtlust mõjutavas seaduseloomes. Aktiivselt on juristiharidusega Reet töötanud erinevate õigusaktide ja nende eelnõude kallal. Proua Teder on pälvinud ka riikliku autasu Valgetähe IV klassi ordeni majanduselu edendajana.