Mis oli Beatrice'i inspiratsiooniks lillat tänaseks väga kuulsat kleiti luues ning kas kujutles ta ka kunagi, et see ka moelavalt tavakandja selga jõuab? "Kleit valmis TFW kollektsiooni jaoks ja inspiratsiooniks oli eelkõige kangas ise – kolmest erinevast kihist siid. Idee teha sellest just õhtukleit oli kohe selge. Kangas on väärikas, samas moderne. Väga paljud kleidid sellest kollektsioonist leidsid oma kandjaid, nii ka see kleit," sõnas naine ja lisas, et see jõudis Ojulandi kappi juba enne aastapäevaballi.

Kuidas Ojuland tema arvates selle välja kandis ja kas naine kooskõlastas ka oma aksessuaaride valiku? "Aksessuaare me ei kooskõlastanud. Ma usaldan inimesi, kellel on oma väljakujunenud maitse ja kui just ei paluta, siis ma sellesse ei sekku. Igaüks teab siiski ise, kuidas ta end valitud riietuses hästi tunneb ja see on kandjast ka näha. Minu hinnangul see kleit Kristiinale sobis, ta nägi enesekindel ja särav välja," on kleidi autor uhke.
Lisaks rääkis Beatrice, millised aastapäevakleidid talle silma jäid positiivselt: "Minu lemmik oli Riina Põldroosi kleit Mai Pallingu seljas, kogu look oli väga kena, Urve Palo ja Signe Kivi meeldivad mulle ka alati, Ülle Lichtfeldi kleit meeldis. Ene-Liis Semperit, Helen Sildnat, Ellen Marja Valterit ei saa mainimata jätta."
Uurisime ka, mida arvab naine esileedi kleidist, mille proua Ilves ise disainis: "Evelin nägi super ilus välja, mulle meeldis."

Beatrice vaatas enda sõnul ka aastapäevaballi, mis tema sõnul oli rahulik, ent kriipis silma ka siiski üks asi veidi: "Vaatasin, mulle tundus, et see aasta oli ühtlaselt rahulik, silma jäi ilusate kingade puudus. Ütleks nii, et paljud eelistasid mugavaid kingi pidulike asemel."