"Mul olid tegelikult esimest poolfinaali vaatama asudes kõik lood juba varem läbi kuulatud ning ma ootasin huviga, kas mu prognoos ka paika peab - sedapuhku pidas väga hästi, kuna eeldasin, et edasi saavad Laura, Cartoon, Pedaja ja Kéa," sõnas ta ning lisas, et paika pidas ka ennustus, et televaataja lihtne muusikamaitse tõstab viie hulka ka sellise loo, mida žürii sinna ealeski ei valiks. "Minule üllatuseks oli selleks Kati Laeva ja Noorkuu laul, sest ma ise kartsin, et selleks saab Indrek Ventmanni “Hispaania tüdruk”," muigab ta.

"Kui Cartoon koos Kristel Aaslaiuga kõrvale jätta, siis ma ei saa öelda, et mul selles poolfinaalis väga suuri lemmikuid oleks olnud," tunnistab ta ja lisab, et talle sümpatiseerisid veel ka Mick Pedaja, Würffel ja Zebra Island. Keskmine tase oli Osolini arvates väga hea ja kümnest laulust oli tema silmis vaid ehk kaks sellist, mida ta edaspidi vabatahtlikult ei kuulaks. "Mulle endale tundub, et teises poolfinaalis on konkurents kõvem, nii nagu ka läinud aastal," sõnab ta.

Poolnaljaga esitatud küsimuse peale, kas mõni Eesti Laulu areng suisa vihale ka ajas, kinnitab Osolin, et antud konkurss pole tema elus nii oluline üritus, et see teda rõõmust hüppama või vihast trampima paneks. "Eks mulle oleks vast rohkem meeldinud, kui vana mustlasromansi asemel oleks finaalis kas Würffel või Zebra Island, aga teisalt lisavad ootamatused telesaatele intriigi ja tegelikult on tore, kui ka pensionäridel on finaalis mõni laul, millele kaasa elada," arvab ta.

Tuleva laupäeva ootuses on Osolin veendunud, et tema prognoosid peavad ka järgmisel nädalal paika, kuid erinevalt esimesest poolfinaalist on karta, et üks tema lemmikutest edasi ei saa. "Nii et ehk tuleb järgmine laupäev tiba nukram kui eilne," võtab ta asja kokku.

Elame, näeme!