Nädala eest teisipäeval jäi Radisson24 Lounge"is silma ootamatu kooslus - ärimees Oleg Ljadov (54) ja seltskonnakaunitar Charlene Rennit (21), keda Oleg kõlavalt oma uueks naiseks nimetas!

Oleg ja Charlene koos ühe keskealise paariga kujunes õhtu kuumimaks vaatamisväärsuseks. Paraku
lisandus sellele ka üks pahutahk - külastajatele ei jäänud märkamatuks, et Oleg oli võtnud.
Alguses istus mainitud nelik rahulikult, rääkides rahast ja Olegi transiidifirmast ning nautides sinna kõrvale hõrke suupisteid ja kokteile. Ühel hetkel aga oli üle saali kuulda Olegi võimsat häält, mis tipnes sellega, et ärimees tantsis ümber lampide ning - kippus teistele külastajatele, sealhulgas Kroonika allikale, koguni sületantsu tegema!
«Kui minu kaaslane tal viisakalt lõpetada palus, karjus Ljadov, et ta maksab siin kõigile, et nad vait jääks,» pajatab allikas. «Kuid sellisest rahahaist ei olnud enam märkigi, kui tuli aeg arve maksmiseks, mis oli veidi üle tuhande krooni. Siis hakkas Ljadov halama, kuidas tal võlad on suuremad kui elu, ning ähvardas sealtsamast Radissoni katuselt alla hüpata.»
Charlene kummutab - tema kohe kindlasti ei tulnud lounge`i koos Ljadoviga. Kuigi allikas väidab, et neiu veetis Olegi ja tema kaaslaste laudkonnas aega lausa poolteist tundi, ütleb neiu, et see piirdus ehk maksimaalselt veerand tunniga. «Kui Oleg hakkas seal keksima, ma lahkusin, sest pidin ka edasi minema,» räägib Charlene, kes enda sõnul saabus sinna hoopis koos sõber Mart Haberiga.
Mees paistab olevat meeltesegaduses - kui lubas kõrghoone katuselt alla hüpata.
Oleg Ljadovi vastu on just äsja pankrotiavalduse esitanud Pärnu kinnisvarahaldusfirma AS Buranta...