Haruldane on juhus, kus kord lahku läinud taas teineteise tagasi võidavad! Kahe aasta eest noorema mehe juurde kolinud Kerttu Viies (27) naudib taas pereõnne oma eksarmastatu, ärimees Oleg Ljadoviga (54).

Paar ilmutas end ülemöödunud nädalal taas õnnelikena moekuninganna Tiina
Talumehe uue kollektsiooni esitlusel Nokia Kontserdimajas. Ljadovi väikepoja ema Kerttu Viies sädeles nagu lõunamaine päike, mis ei jätnud pealtnägijaile kübekestki kahtlust, et samasuguse vilumusega, nagu Ljadov on viinud kokku võtmeisikuid Idast ja Läänest, on ta ka eraelus suutnud taas kokku traageldada õndsa rahu ja harmoonia. Ljadov ise oma elumuutusel pikemalt ei peatu, kuid ka ei eita midagi - seejuures kõlab mehe hääles ilmselge rahulolu. 
Oleg ja Kerttu läksid ülemöödunud aasta novembris pauguga lahku ja sedavõrd kirglikul moel, et seltskonnas pajatati sellest päid vangutades ja silmi pööritades pikalt. Loosse oli segatud koguni politsei, kellele Viies avalduse kirjutas - emotsioonidest tulvil Ljadov olla hävitanud Kerttule kuulunud moekad rõivad... Väidetavalt ei talunud ärimees seda, et Kerttu ehib end tema kingitud riietes võõra mehe meeleheaks. Siis avaldas Oleg Kroonikale, et ta on tõepoolest emotsionaalne inimene ja tundis heameelt selle üle, et Kerttu, kes kolis kokku toonase tehasejuhi Arvo Väänaga, on leidnud töö kullerifirmas DHL ning üleüldse elus rajale saanud!