Sellest on tulemas Eesti mõistes läbi aegade suurim lahutusprotsess, sest jagamisel on enam kui 220 miljoni euro eest vara! Seda, et abikaasad ei ole kokkuleppele jõudnud isekeskis, kinnitab fakt, et Eesti rikkaima mehe, transiidiärimees Oleg Ossinovski (49) abikaasa Irina Osinovskaja (50) on esitanud kohtule taotluse lahutada oma kolmkümmend aastat kestnud abielu. Tänaseks elavad tervise- ja tööministri ning sotsiaaldemokraatide esimehe Jevgeni Ossinovski (30) vanemad juba lahus. 

"Tõepoolest, meie suhted on juba mõnda aega faktiliselt lõpetatud, kuna temapoolne käitumine ei võimaldanud abieluga jätkata," tunnistab Irina. "Alaealise lapse huvides ei soovi ma seda avalikult lähemalt kommenteerida." 

Irina nimel on neli kinnistut Tabasalus ja üks Rannamõisas, neljal neist kõrguvad eramud. Samuti kuulub naisele korter Toompeal Stenbocki maja läheduses. Üheski äriettevõttes Osinovskajal osalust pole, küll aga kuulub ta MTÜ Ossinovski Charity Fund ja Skinest Kinnisvara OÜ juhatusse. 

See kõik, mis Irina nimel seisab, on... vaid peenraha! Oleg on aastaid hoidnud Äripäeva rikaste TOPis esikohta, mullu platseerus ta TransferWise`i looja Kristo Käärmanni järel teiseks. Äripäev hindas siis Ossinovski varade väärtuseks 220,8 miljonit eurot, mis seadusejärgselt, kui see on teenitud abielu kestel, läheb kaasade vahel jagamisele. Oleg on oma varandust kasvatanud kontserniga Skinest Grupp AS, mille jaotamata kasumiks oli üle-eelmise aasta lõpu seisuga ligi 138 miljonit eurot! Kontserni kuuluvad ettevõtted tegutsevad Baltikumis, Venemaal, Ukrainas, Gruusias, Kasahstanis, Poolas ja Soomes. 

Ent nüüd te küll üllatute! Kinnisvara on Oleg vähemalt siinmail endale soetanud küll üsna tagasihoidlikult – talle kui eraisikule kuulub vaid ühes Tapa linna kortermajas kaks korterit!

Jaga
Kommentaarid