Hiljuti tähistati USAs aasta ühte kõige oodatuimat sündmust, Super Bowli. Just seal jäigi tähelepanelikele fännidele silma, kuidas alguses kõlanud hümni ajal Beyonce, Jay-Z ja Blue Ivy ainsana publikust istuma jäid, vahendab Fox News.

Kuigi paljud olid veendunud, et istumisega toetavad räppar ja ta perekond poliitilist streiki, mis sai alguse eelmisel aastal, siis selgub, et staaridel polnud sugugi plaanis millegi vastu protestida.

Columbia ülikooli külastanud maailmakuulsalt staarilt küsiti seal otse, kas tegu oli sõnumiga, mida laiem publik veel mõistnud pole. "Ei, tegelikult ei olnud, palun vabandust."

Jay-Z sõnul oli ta liialt keskendunud korraldusliku poole jälgimisega, mida ta ise samuti kokku oli aidanud panna. "Me jõuame sinna ja oleme automaatselt artistid. Seega alles nüüd saan ma toimunut tegelikult jälgida. Kas mikrofonid üldse läksid tööle? Oli see alguseks ehk liiga vaikne," üritas räppar oma mõtetes tegelikult toimunut selgitada.

Staar selgitas, et tema eesmärk oli vaatajatele pakkuda võimalust kõike täielikult tajuda, mistõttu jälgis hoopis hümni ja tehnilist poolt. Samuti juhtus ka Yolanda Adamsi etteastega, kui ta kaamerate tööle kogu oma tähelepanu pööras.

"Terve selle aja, kui me seal istusime, siis rääkisime, mis platsil toimus. Nii kui Demi välja tuli, läks meie jutt edasi sellele, kui ilus ta välja näeb, kuidas ta hääl kõlab, mida ta praegu eraelus läbi elab ja kuidas ta on väga julge, et üldse lavale tuli. Oleme ta üle nii uhked," tõdes Jay-Z.

Muusik kinnitab, et ei tema ega ta abikaasa ei paneks kunagi oma 8-aastast tütart tahtlikult nii piinlikusse olukorda. "See lihtsalt juhtus."