Uutest dokumentidest selgub, et Hollywoodi üks ikoonilisemaid näitlejannasid on esitanud kohtule soovi probleemiga tegelevat kohtunikku vahetada, vahendab Page Six.

Jolie koos advokaatidega nõudis, et kohtunik John W. Ouderkirk tema juhtumist kõrvaldataks. Näitlejanna esindajate sõnul polnud kohtunik varem piisavalt oma juhtumitest rääkinud, mille raames ta varem Brad Pitti advokaadi Anne C. Kileyiga kokku oli puutunud.

Dokumentides seisab, et just selline seos on põhjus, miks kindlat otsust seni veel tulnud ei ole. "Ouderkirk pole suutnud juhtumit lõpetada, mis näitab selgelt praegu kestvat kliendi ja pakkuja suhet kohtuniku ja Pitti esindaja vahel."

Juhtumiga seotud allika sõnul on see lihtsalt Jolie katse otsust veelgi enam edasi lükata. "Jolie proovib põhimõtteliselt kohtunikku vallandada. Tal on selleks igati õigus olemas, kuid kui ta oma seisus kindel oleks, ei peaks ta sellist sammu astuma. See on kõige klassikalisem näide, kui keegi kardab halba tulemust ja üritab sellega otsust edasi lükata."

Kohtuvaidluse keskmeks on praegu otsustamine, kui palju Pittil õigus oma lastega aega veeta. Just seetõttu tundub lähedastele loogiline, et Jolie otsustamisega ei kiirusta, samas kui Pitti meeskond on teinud kõik selleks, et lahutus viimaks seljatada. "See protsess on kestnud juba aastaid, tule taevas appi," ohkab paari lähedane.

Jolie ja Pitt olid koos 12 aastat, millest abielus veetsid nad vaid 2. Jolie andis taotluse lahutuseks 2016. aastal ning ametlikult lahutati paar eelmisel aastal.