Kolumbia linnas Itagüís asub Pablo Escobari haud. Viimastel aastatel on see tänu Netflixi sarjale “Narcos” muutunud populaarseks kohaks, mida soovivad külastada paljud turistid.

Hauda otsustas kaema minna ka Kolumbias elav Steven, kes on päris Wales’ist, ent kes elab oma tüdruksõbra ja kaksikutega Kolumbias. Nüüd saadeti mees aga vääritu teo eest riigist viieks aastaks välja. Semmensi sõnul igatseb ta oma lapsi väga ja nendest eemalolek teeb talle haiget.

Semmens ütles väljaandele Mirror, et inimesed saadavad talle Facebookis surmaähvardusi. Mõnes kirjas seisab isegi, et kui ta üles leitakse, nülitakse ta elusalt.

Videos, mis levis üle interneti aprillikuus, on näha, kuidas Semmens naeratab kaamerasse, puistab kotikesest valget pulbrit Escobari hauale, keerab rahatähe rulli ja tõmbab triipu.

Nüüd, kaheksa kuud hiljem leiab härra Semmens, et ta kahetseb oma tegu väga ja soovib Kolumbias elavate inimeste ees vabandada. “See oli naljakas sellel hetkel, aga nüüd on mul häbi. Kõik ütlesid, et olen häbitu ja häbistan oma riiki,” ütles Semmens.

Semmensi sõnul tegi kurikuulsa video mees, kes olevat kunagi Escobari juhitud Medellini karteli heaks töötanud palgamõrvarina. Väidetavalt kohtusid mehed baaris.

Narkoparun Pablo Escobar lasti politsei poolt maha 1993. aastal, kui ta oli 44-aastane.