"Ma olin šokis ja alguses üritasin endale sisendada, et see pole tõsi. Kui sain aru, et see siiski on tõsi, läks šokk suuremaks ja paanika hakkas peale tulema," kirjeldas Siim. "Pidin endale sisendama, et ta on lihtsalt üks kauge-kauge popstaar, et ta pole mulle lähedane inimene... Aga see oli raske," tunnistas ta. Reikop uuris muidugi seepeale endale omase skeptitsismiga, kas tõesti viis säärane sündmus Siimu endast nii välja, ent sai ruttu aru, et sellest küljest läheneda ei maksa, kuna muusikakriitik oli torkimise jaoks liiga õrnas meeleolus. Hoopis meelsamini laskus Siim süvitsi teemasse: milles seisnes Prince'i eripära?

"Tal oli väga palju häid laule, mis olid teineteisest väga erinevad," jutustas muusikaekspert, kes oma ülipõhjalikus Ekspressi koondloos on nimetanud Prince'i tabavalt žanrituks muusikuks (loe SIIT). "Kindlasti on tema külgetõmbes palju ka seda, et ta on olnud müstiline kuju, kes pole ennast kunagi täielikult avanud," rääkis ta. Prince meeldis Siimule niivõrd ulatuslikult, et tal on vähemalt 400 loo pikkune lugude nimekiri, mille hulgast parimat pala valida. "Ma olen kusjuures aeg-ajalt neid tabeleid teinud tema muusikat kuulates. Mulle hakkas ta meeldima eeskätt sellepärast, et see, kuidas tema muusika kõlas, oli erinev nii kõlaliselt kui meloodiliselt. Ja kogu tema lavaline karisma ... ma võin ausalt öelda, et mulle meeldis väga ka tema välimus. Ta silmad on maagilised. Ma võin neid vasikasilmi vaadata tunde...," ohkas ta.

Siim on oma elu jooksul käinud viiel Prince'i kontserdil ja soovitanud neid absoluutselt kõigile, kes vähegi muusikast huvituvad. "Prince'i kontsert on midagi, mida peaks elus kogema. Need on midagi muud kui tavalised kontserdid, see pole lihtne istumine ega alt üles vaatamine, ta teeb oma kontserdist eufoorilised peod, kus publik võtab kogu kõriulatuse ja kehaga osa," kirjeldas ta. "Nüüd viimasel oli tal minimalistlik kontserttuur, kus ta istus ainult klaveri taga ja mängis spetsiaalseid aranžeeringuid oma lugudest, mis kõlasid väga hästi. See tuur pidi jõudma ka Euroopasse ja ma tahtsin sinna väga minna, aga samal päeval, kui pileteid müüma hakati, oli Pariisis terrorirünnak ja see lükati edasi," kirjeldas ta, kuidas tema elu kuuendat Prince'i kontserti kunagi ei toimunudki.