Kimberleyst Nottinghamshire’ist pärit Jack oli ööpäeva koomas, sest frittimispannist alguse saanud tulekahju tõttu sai mees suitsukahjustuse. 8. novembril toimunud põlengus sai kannatada ka mehe kahetoaline korter. Seetõttu on Jack praegu koduta, ööbib sõprade diivanil ja lisaks kõigele on ta töötu.


Täpsemini sai tulekahju alguse, sest Jack otsustas frittida kartulivahvleid. Asjatoimetuste keskel otsustas Jack heita viivuks diivanile, et raskest ettevõtmisest jalga puhata, kuid jäi sotsiaalmeedias ringi uudistades tukkuma.

Kui noormees avas silmad, oli tema korter tossu täis. Leegid olid jõudnud juba köögist vannitoani. Jack otsustas tulekoldele teki peale visata, kuid tal lipsas kiirel hetkel meelest, et teki sisse oli jäänud deodorant. Tulega kokkupuutel see loomulikult plahvatas. Imekombel suutis aga vapper mees korterist väljuda. Jack tundis end uimasena ja kukkus kokku. Järgmisel hetkel avas mees haiglas silmad ja talle öeldi, et ta on ööpäeva koomas olnud.

Õnnetul kombel puudus Jackil ka kindlustus, mistõttu on mees ilma nii oma korterist kui ka asjadest, mis selles olid.

Nüüd aga räägib Jack, et õnnetus just kui innustas teda veel enam pingutama, et olla järjest enam Daividi moodi. “Ma ei jäta enne, kui olen surnud,” ütles Jack. “Ma pole praegu Daividi moodi ja isegi, kui keegi annaks mulle miljon naela, poleks ma ikka piisavalt Davidi moodi, aga ma ei anna alla,” lisas ambitsioonikas noormees.

Jacki sõnul innustab teda rohkem pingutama surmaga silmitsi seismine. “See on pannud mind oma eesmärgi suunas rohkem keskenduma, sest oleksin peaaegu teise ilma läinud,” ütles Jack väljaandele Daily Mail.

Mille peale kulus aga 33 000 naela? Jack on lasknud kohendada oma nina, põski, talle on tehtud rasvaimu, tema nägu on muudetud täitesüstidega ja lisaks ostab ta täpselt samu riideid nagu David Beckham. Kalli unistuse täitmise nimel on Jack võtnud ka laenu.

Jacki järgmine eesmärk on lasta eemaldada kolm ribi, et ta mahuks vöökoha poolest sama suurusega riietesse nagu David.

Kusjuures Jack on paljude pankade ja laenu väljastavate ettevõtete mustas nimekirjas, vahendab Daily Mail. Jacki enda sõnul ei kuula ta isegi oma ema. “Ja kui ma ei kuula oma emagi, siis veel vähem kuulan ma kedagi teist, kes soovitab mul see asi lõpetada” ütleb Jack.

Praegu on Jack teinud endale Go Fund Me lehel kasutaja ja ootab lahkete inimeste annetusi.