"Reaalsus pole veel kohale jõudnud, et rohkem ma Poweri stuudios tööd ei tee," tunnistab ta.

Pühade tõttu oli töömaja tühi, aga TV3st kingiti talle nii vahuvein, lilled, imearmas kaart kui magusat. "Pisar tuli silma, kui lugesin kaardi sisu. Raadioinimesi ei näinud kedagi, aga olen õhtu pärast elevil, sest saan oma lähimate sõbrannadega pidutseda," tunnistab ta, et astub uuele aastale ja väljakutsetele vastu elevusega.

Kaardil oli TV3 turundusosakonna kirjutatud luuletus, mis algas nii:

Oh, see võinuks kesta ju kauem,
kui kell löömas viimast tundi.
Nublu laulust kaob hetkeks power,
kui ära saadame hundi.

Detsembri keskel lahkumisest teatades kirjeldas Brigitte, kuidas noore ajakirjandustudengina raadiohääleks kasvas ja endale suurepärase õpetaja leidis: „Minu karjääri eredaim osa Poweris jääb aega, mil veel Urmas Kolsar programmijuht oli. Urmas võttis mind Power Hit Radiosse tööle peaaegu kolm aastat tagasi ja mäletan, millise elevusega ma sinna läksin.” Just Kolsar oli see, kes nägi toona noores ajakirjandustudengis raadiohääle potentsiaali ja kelle käe all ja juhendamisel sai Brigitte areneda: “Tänu talle õppisin oma mõtteid selgelt väljendama ja sõnu ka hääldama raadiole kohaselt.”

Hiljuti soetas Hunt endale oma kodu, pärast suvist skandaali Silberautoga sai ka uue neljarattalise, lisaks jääb sellesse aastasse ka lahkuminek kallimaga ning võitlus väljakuulutamine halastamatute kommentaatoritega. „Olen ühe aastaga läbi elanud enam kui mõni inimene kümne aastaga,“ tunnistab ta, et 2019 pole olnud talle armuline.