J. Chandler Harrise legendaarsed „Onu Remuse lood“ Tõnu Aava meisterlikus esituses on  vanemal põlvkonnal oma lapsepõlvest ilmselt hästi meeles. Humoorikad jutud jänkuonust, rebaseonust, kullionust ja teistest metsaelanikest on krabisevate vinüülplaatide vahendusel paljudelegi pähe kulunud. Et need meeleolukad lood unustusehõlma ei vajuks, on Tõnu Aav lood uuesti salvestanud ning need on ilmunud ka CD-plaadil rõõmustamaks uusi põlvkondi.

Lasteekraani Muusikastuudiol on juba aastatapikkune kogemus erinevate lastele suunatud kontserteetenduste loomisel ja esitamisel. Varasematel aastatel on kaasa teinud Hanna-Liina Võsa, Birgit Õigemeel, Gerli Padar, Ivo Linna, Karin Rask, Anne Veesaar ja paljud teised.

Lasteekraani muusikastuudio alustas tegevust 1990. aasta sügisel. Lasteekraani Muusikastuudio on täiesti eriline stuudio selle poolest, et suurepäraseid tulemusi konkurssidel ja festivalidel nii Eestis kui välismaal on saavutanud nii stuudio koorid kui ka solistid, et võrdselt hästi esitatakse nii koorimuusikat kui ka efektse liikumisega lastelaule, pop- ja folkmuusikat. Igasse aastasse mahub palju eriilmelisi kontserte, kontsertreise ja salvestusi Eesti Rahvuringhäälingus.

Kontsertetendused toimuvad:

26.november kell 12 Pärnu kontserdimaja
29.november kell 12 Vanemuise kontserdimaja
6.detsember kell 18 Salme kultuurikeskus
7.detsember kell 12 Jõhvi kontserdimaja

Piletid eelmüügist 6EUR/10EUR; kohapeal 8EUR/12EUR