"Ootamatult lahkus abikaasa, isa ja vanaisa, suur looduse-, jazzi-, kunsti- ja filmisõber Enn Mikker (05.08.1943 – 17.05.2020)," seisab Ermi postituses.

"Ta palus end kutsuda lihtsalt Vormsi ennuks. Ta eluteel oli piisavalt katsumusi, aga ka inspiratsiooni, fantaasiaid, avastamisrõõme. Nagu igal kevadel sõitis enn Vormsisse, kaasas taimed ja mõttes suveplaanid," kirjeldab Erm abikaasa viimaseid päevi.

"Ta lahkus nädalavahetusel rahulikult oma Vormsi kodus. Kaunis on lahkumine kevadel suurte lootuste ajal, et anda oma teatepulk üle kõiksusele ja loodusele, oma istutatud puudele, taevale, tuultele, merele ja kunstide muusadele. Ta oli oma põhimõtetega isiksus, keda jääme meie igatsema ja kellest jäävad paljud puudust tundma."

Armsa postituse on Ennule pühendanud ka Jazzkaare pere, kelle sõnul lahkus festivali kõige suurem fänn ja tulihingelisem toetaja. "Ta on olnud armsalt meie kõrval kõik need aastad, aidanud alati nõu ja jõuga ning hoidnud pöialt, et Eesti jazzil läheks maailmas hästi. Suure bluesi-fännina on ta tuletanud meile ikka ja jälle meelde, et programmis võiks olla rohkem blues-muusikat. Ta on võtnud sooja südamega igal suvel vastu Jazzkaare pere ja vabatahtlikud oma kodus Vormsil. Ta on olnud meie jaoks alati olemas ja aidanud kaasa, et jazziarmastus õitseks. Rahulikku teed."