Asymina Kantorowicz tunnistas, et käib tihti abikaasaga matkal, kuid nii ainulaadset kogemust pole nad seni läbi elanud, vahendab Fox News.

"Me oleme juba viimased kaks aastat aasta esimesel päeval käinud samas kohas matkamas," kirjeldas Kantorowicz. "Me pidasime seal väikse piknikku ning hakkasime just lõpetama, kui mõtlesime, et tahaks ilusa taustaga pilti teha. Üks naine kõndis meie juurde ning küsis, et kas me tahaks, et hoopis tema pilti teeb," ei suutnud Kantorowicz oma õnne uskuda.

Naine ei tundnud hertsoginnat kohe äragi, kuid sai kohe aru, kui märkas, et seltskonnad, kellega Markle matkas, oli ka "Suits" staar Abigail Spencer. "Ma olen sarja fänn ja tundsin esmalt Abigaili ära. Siis vaatasin üles ja sain aru, et see on Meghan, kes pilti teeb. Siis vaatasin uuesti seltskonda ja sain aru, et Harry on ka seal!"

Nagu arvata võib, siis hoobilt läks naisterahvas elevile ning ei suutnud oma emotsioone eriti hästi tagasi hoida. "Ma ei suutnud uskuda, kes need on. Seal ta oli, Meghan, lihtsalt naeratas mulle ja ootas, et pilti teha. See oli šokk, mida ei suuda uskuda. Ainuke asi, mida ma talle öelda oskasin oli, et enekapulgad ei suuda kõike."

Nii palju kui Kantorowicz emotsioonide varjust mäletab, siis Markle vastas, et sel juhul tuleb hea pilt teha. "Ja Harry naljatas, et mingit survet ei ole."