Hemsworth avalikustas hiljutises intervjuus, et eelmisel aastal operatsiooni vajanud terviserike sundis ta oma toitumisharjumusi täielikult ümber organiseerima, vahendab Fox News.

"Ma olin vegan olnud suure osa oma elust ja siis eelmise aasta veebruaris hakkasin ennast uimaselt tundma. Lõpuks tekkis mul neerukivi. See oli üks kõige valusamaid nädalaid mu elus. Ma tegin filmile "Isn't It Romantic" reklaami, kuid veetsin vahepeal aega hoopis haiglas ja käisin operatsioonil," selgitas Hemsworth.

Praegu on staariga küll kõik korras, kuid neerukivid tulevad suure tõenäosusega tagasi, kui ta oma toitumisharjumusi ei muuda. Just seetõttu pidi ta oma menüüd tervislikuma vastu välja vahetama. "Minu neerukivi oli tekkinud liiga suure oksalaati kogusest mu toidus. Just oksalaati on väga palju mitmetes juur- ja köögiviljades. Eriti spinatis, mandlites, peedis ja kartulites. Iga hommik sõin ma viis peotäit spinatit ja mandlipiima ning mandlivõid, millele vahel lisanud vegan proteiiniga smuuti. Seda pidasin ma eriti tervislikuks. Nüüd olen pidanud täielikult ümber mõtlema, mida oma kehasse panen."