Riias ehtekollektsiooni esitlenud Eesti päritolu Itaalia filmistaar ja omaaegne seksikoon OORNELLA MUTI (53) pakib kohvreid reisiks Tallinnasse. Septembris külastab täht oma ema sünnimaad esimest korda!

 
Kaheksakümnendatel romantikast pakatava menufilmiga «Tõrksa taltsutus» ka siinse publiku, iseäranis meeste meeltesse murdnud Ornella isa oli napollane ja ema eestlanna, kellest kahjuks rohkemat ei ole teada, kui ainult mainitud fakt.
«Arvatavasti jõuan Eestisse septembris või oktoobri alguses,» sõnas Ornella Riias. Muti esitles seal oma esimest ehtekollektsiooni (www.ornella-muti.com), kus on ohtralt kasutatud hõbedat ja tsirkooni, samuti rubiine ja kulda.
Muti ehteäri partner Fabrice Kerherve ütles, et Tallinnasse ei jõudnud nad sellepärast, et mõned kokkulepped on veel sõlmimata. 
Ornella Muti, pärisnimega Francesca Romana Rivelli, saavutas rahvusvahelise menu osalemisega Marko Ferreri skandaalsetes filmides «Viimane naine» ja «Lood tavalisest hullumeelsusest». Filmis «Tõrksa taltsutus» säras Ornella omaaegse Itaalia poplaulja Adriano Celentanoga.