Loe suvel ajakirju Kroonika ja/või Naised, lõika esikaantelt välja kokku 10 kampaaniamärki ning võida luksuslik kõik-hinnas-puhkus kahele Türki Kemerisse väärtuses 1725 €!

Lisaks läheb kampaanias loosi 5 romantilist spaapaketti kahele Hedon spaas Pärnus (à 189 €), 5 Stålhästeni retrohõngulist linnajalgratast (à 329 €) ja 5 paari stiilseid Crocsi jalatseid (à 50 €).

Kampaanias osalemiseks kogu kahe ajakirja peale kokku 10 kampaaniamärki ning postita need aadressil Kroonika ja Naised, Niine 11, Tallinn 10414 märgusõnaga “Suvekampaania”.

Kampaania kestab kuni 31. augustini.

Kampaania reeglid:

Kroonika ja Naised suvekampaania reeglid
1. Ajakirjade Kroonika ja Naised Suvekampaania toimub 12. juunist 2014 – 31. augustini 2014 (viimane postitamise päev). Kampaaniat korraldab Ajakirjade Kirjastus AS, Niine 11, Tallinn 10414.
2. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud korraldaja poolt käesolevates reeglites. Kõik korraldaja otsused kampaania läbiviimisel on lõplikud ning kõigile kampaanias osalejatele kohustuslikud.
3. Kampaania auhindadeks on kampaanias osalejate vahel väljaloositavad Türgi (Kemer) kõik-hinnas (sh söögid-joogid) reis kahele (1 auhind), Stalhästeni  linnajalgrattad (5 auhinda), Hedon SPA & HOTEL spaa-puhkused kahele (5 auhinda) ja Crocs kinkekaardid (5 auhinda).
4. Kampaania auhinnaks oleva reisi, jalgratta, spaa puhkuse või kinkekaardi võitmiseks tuleb kampaanias osalejal osta ajakirjad Kroonika ja/või Naised ajavahemikul 12.06.-21.08.2013, lõigata ajakirja paremast ülaservast välja kampaaniamärk tekstiga Kogu! Võida! Sõida!, koguda kas ainult Kroonika või Naised või mõlemaid ajakirju ostes, kokku 10 märki ja saata oma kontaktandmetega (ees- ja perenimi, aadress, telefon, meiliaadress ning sünniaeg):
Kroonika ja Naised, Niine 11, Tallinn 10414 märksõnaga “Suvekampaania”.
Kampaaniamärkide saatmiste arv  ühes kampaanias osaleja kohta ei ole piiratud.
5. Kampaaniamärkide saatmisega kinnitab kampaanias osaleja korraldajale enda kohta esitatud andmete õigsust, soovi osaleda kampaanias ja nõustumist korraldaja poolt kehtestatud kõikide kampaania tingimustega.
6. Tarbijakampaania peaauhind on väärtuses 1725 € (seisuga 10.06.2014.a.) reis kahele Türki, Kemerisse, mille korraldajaks on reisibüroo Go Adventure (edapidi: Reisibüroo).
6.1. Peaauhinnaks määratud reisikrediiti ei asendata võitja nõudmisel teist liiki auhinnaga ega hüvitata võitjale auhinna maksumust rahas. Reisikrediiti on võimalik kasutada ainult reisiks Türki, Kemerisse, hotelli Euphoria Tekirova.
6.2. Reisikrediidi eest on võitjale ja tema kaaslasele tagatud puhkusereis sõiduks oktoobris 2014.a. (erandjuhul mais 2015). Puhkusereisi broneerimise periood:  vähemalt 1 kuu enne väljumist.
Puhkusereis sisaldab:
a. lennupiletid marsruudil Tallinn-Antalya -Tallinn;
b. 7 ööd majutust hotellis Euphoria Tekirova (all incusive, standardtuba kahele)
c. restoranid ja toitlustamine: söögid-joogid Ultra kõik hinnas (UAI) - pearestoran «Padolia» ▪ 9 a la carte restorani  ▪ kohvik «Agora» ▪ lobby baar «Bacchus» ▪ basseinibaar «Neptune's» ▪ rannabaar «Myra»  ▪ baar  «Euphoria» ▪ ööklubi baar «Apollo» ▪ vesipiibubaar
http://goadventure.ee/corinthia-club-hotel-tekirova-5.html  

d. transfeer lennujaamast hotelli ja tagasi hotellist lennujaama;

e. toitlustus lennuki pardal;

f. lisatasu eest ekskursioonid, vajadusel viisa ning kindlustus.

6.3. Kehtiva reisidokumendi ning vajadusel viisa hankimise kohustus lasub kampaania võitjal ja tema kaasreisijal. Reisibüroo ja kampaania korraldaja ei vastuta võidureisi ärajäämise eest viisa mittesaamisel või teistel reisijatest sõltuvatel põhjustel.
6.4. Võitja garanteerib piisavate rahaliste vahendite olemasolu reisi ajal ja kannab reisiga seotud lisakulutused.
6.5. Kui auhinnareis hilineb või jääb ära Reisibüroost või Korraldajast mitte olenevatel põhjustel, ei korva Reisibüroo ega Korraldaja reisikahjusid ega uute piletite vormistamisega seotud kulutusi.
7. Tarbijakampaania lisaauhinnad on:
a. Stalhästeni 1-käiguline linnajalgratas, väärtus à 329 €. Kokku 5 auhinda.
Auhind tuleb lunastada hiljemalt 31. novembriks 2014.
b.  Hedon SPA & HOTEL spaa-puhkused kahele. Pakett sisaldab majutust üheks  ööks kahele  merevaatega Superior toas, spaa supelusala basseinide ja saunade külastust, jõusaali  kasutust ja rikkalikku hommikusööki. Ühe paketi väärtus à 189 €.
Auhind tuleb lunastada hiljemalt 31. novembriks 2014.
c. Crocs kinkekaardid väärtuses à 50 € (5 auhinda).
Crocsi kinkekaart tuleb lunastada hiljemalt 31. novembriks 2014 Ajakirjade Kirjastuse kontorist, Niine 11, Tallinn 10414, 5. korruselt E-R kell 9.30-17.00.
7. Auhindade loosimised toimuvad Ajakirjade Kirjastuses hiljemalt 05.09.2014.a.
8. Türgi reisi, Stalhästeni linnajalgrataste, spaa-pakettide ja Crocs kinkekaartide võitjate nimed avaldatakse internetis aadressidel: www.kroonika.ee ja  www.ajakirinaised.ee ning mõlema ajakirja Facebookide lehtedel (https://www.facebook.com/kroonika, http://www.facebook.com/ajakirinaised hiljemalt 09.09.2014.a.
Võitjatega võetakse personaalselt ühendust ja lepitakse kokku auhindade kättesaamine.
Auhindade kättesaamise eelduseks on isikut tõendava dokumendi esitamine.
9. Korraldajal on õigus jätta auhinnad üle andmata juhul kui:
- võitja ei ole korraldajalt auhinda vastu võtnud oktoobris 2014.a. või erandkorras mais 2015 (reis), 30.11.2014.a. (jalgrattad, spaa-paketid ja Crocsi kinkekaardid).
10. Korraldajalt auhindade vastuvõtmist loetakse ühtlasi ka võitjapoolse loa andmisena korraldajale kasutada võitja nime meedias, reklaamides, PR-kampaaniates jms üritustel ilma võitjale selle eest täiendavat tasu maksmata ja vastavat kokkulepet sõlmimata.
11. Kampaanias ei või osaleda AS Ajakirjade Kirjastuse töötajad ega Kampaania partnerfirmade töötajad, kes on välja pannud Kampaania auhinnad.
12. Kampaania käigus kampaanias osalejate poolt võidetud auhindu ei asendata võitja nõudmisel teist liiki auhinnaga ega hüvitata võitjale auhinna maksumust rahas, välja arvatud juhul, kui auhind asendatakse teise samaväärse auhinnaga korraldaja otsusel.
13. Auhindade võitjale üleandmisega seotud riiklikud maksud tasub korraldaja Eesti Vabariigi seadustikus sätestatud korras ja tähtaegadel.
14. Kampaanias osaleja poolt kampaania tingimuste eiramise, korraldajale enda kohta valede või ebatäpsete andmete esitamise korral, samuti muude ebaõnnestumiste korral (nt korraldajal ei õnnestu auhinna võitjaga kontakti saada mobiiltelefoni numbril või meiliaadressil), mis ei ole tingitud korraldaja süüst, ei vastuta korraldaja kampaanias osaleja auhindade loosimisest või auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest.
15. Vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel on korraldajal ühepoolne õigus katkestada kampaania ja jätta auhinnad välja loosimata ja/või auhinnad võitjatele üle andmata, teatades sellest koheselt kampaanias osalejatele meedia vahendusel.
16. Kõik kampaaniast tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigis kehtivale seadustikule.
17. Kõik pretensioonid seoses kampaania korraldamise ja/või läbiviimisega tuleb saata kirjalikult kampaania korraldajale märksõnaga "Suvekampaania" aadressil sekr@kirjastus.ee.
Kampaania lisainfo telefonil 666 2600 tööpäeviti kell 9.00 – 17.00.