77aastane Joan Cunnane armastas väga poes käia ja seal ostelda. Tema ostude väärtus ulatus tuhandetesse naeltesse, kuid naine ei avanud nendest pooligi, vaid ladustas kõik majja ja garaaži ning autosse, kirjutab The Sun.

Naise maja oli oste nii täis, et kodus liikumiseks pidi ta endale asjade vahele 60 sentimeetri laiuse tee tegema.

Tragöödia juhtus teisel jõulupühal, kui naine oma teise magamistuppa läks ning laeni ulatunud kohvrivirn talle kaela kukkus.

Kui politsei koos koeraga naist otsima läks, ei suutnud koer naist üles leida ning politseinikel ja päästjail kulus kaks päeva, et naise surnukeha ligi meetrise kohvrivirna alt üles leida.

Cunnane sõbra Roy Morani sõnul pakkus asjade ostmine Joanile naudingut. „Küsisin ükskord, mitu salli tal on. Ta arvas, et umbes 300. Küsisin, miks ta nii paljusid vajab ja ta vastas, et kõik sallid on eri värvi,“ sõnas Morani.

Morani oli naise kadumise järel kolm korda majas käinud, kuid ei suutnud sõpra leida. „Asju oli igas toas. Seal oli tuhandeid videoid, kui ma seal käisin, siis need varisesid maha. Maja oli kui surmalõks,“ rääkis Morani. „Küsisin politseilt, kust ta oli ning nad ütlesid, et ma poleks teda kunagi leidnud.“

Joan oli käinud jõululõunal koos Roy Moraniga ning hiljem üksi koju läinud. Kui ta pärast teist jõulupüha endast märku ei andnud, muutusid naise naabrid ja sõbrad murelikuks. Politseile teatati naise kadumisest pärast seda, kui naine ei ilmunud teisipäeval arsti vastuvõtule.