"Kindlasti olen isaga selle ajaga palju lähedasemaks saanud. Kui olin noorem, siis polnud temaga tihedat kokkupuudet. Ju see pidi nii minema ja mul on hea meel, et teismeeas sain tänu treeningutele isa-tütre aega juurde," rääkis Amani Grete Lõbule avameelselt, lisades juurde, et on tegelikult enne proovinud ka teisi spordialasid, kuid jäänud siiski bikiniinifitnessi juurde.

"Isa on olnud alati öelnud, et proovi palju erinevaid spordialasid, ta pole kunagi sundinud üht asja tegema. Peaasi, et mingit sporti teeks, aga mingit survet pole, mida arvatakse, et on. Mulle väga meeldib bikiinifitness, ma pole ühelgi teisel spordialal midagi nii märkimisväärset saavutanud, mis paneks südame nii tuksuma!" rõõmustas ta.

Tütre kõrval stuudios istunud uhke isa Ott kirjeldas heldinult erilisi emotsioone, mida tütrele kaasa elamine talle pakkus. "Mul oli teisi õpilasi veel võistlustules, aga tahad või ei taha, tütrele elad ikka rohkem kaasa. See on eriline moment," meenutas ta ning lisas, et peab tütrega hea suhte aluseks seda, et nad ühe katuse all ei ela, kuid näevad igapäevaselt trennis. "See ei ole ideaalne suhe, aga nii on läinud."