"See, et ma käin firmades, nende seas ka riigiasutustes koolitusi tegemas, on päris tavaline, sest koolitamine on mu põhitöö," selgitab Kiivikas ja täpsustab, et tema klientide hulgas on ka erinevad koolid, spordikoolid ning ülikoolid. Maksuamet, rahandusministeerium ning mitmed pangad ja lugematu arv erafirmade töötajaid on tema koolituse juba saanud.

"Põhilised teemad, mida soovitakse kuulda puudutavad tervisliku elustiili, toitumise, liikumise ja puhkamise tasakaalu. Lisaks on populaarsed loengud motivatsiooni ja eesmärkide püstitamise kohta. Mitte kaua aega tagasi käsin ka uues ministeeriumite majas sarnaseid loenguid tegemas," sõnab Kiivikas, et peamiselt uuritakse sedalaadi koolitustel temalt küsimused-vastused voorus toitumise kohta ja palutakse kummutada levinud müüte.

Ent ka tema fitnessi- ja kulturismitreenerioskused rakendatakse tööle: "Paljudes firmades ja riigiasutustes on olemas ka jõusaalinurk töötajatele. Üks osa mu tööst on selliste projektide nõustamine ja teine osa siis, kui ruum on sisustatud - siis aitan koolitada, kuidas seal targalt toimetada ja treenida," loeb kriimsilmana tunduv Kiivikas ette erinevaid teenuseid, mida ta oma firma otikoolitused.ee alt pakub. Erinevate koolituste hinnad on 500 eurot (käibemaksuta) ja sõltuvalt teemast on 1-2-tunnised.

Kiivikase sõnul kasutab tema koolitusteenuseid üha rohkem firmasid ja töökollektiive, kes pakuvad sedasorti koolitusi lisandväärtusena oma töötajatele. "Tööandjad saavad aru, et töötaja on nende kõige kallim vara ja kui tal on teadmised, kuidas olla tugevam, tervem ja kuidas saada rohkem lisaenergiat läbi õige elustiili. Sellega koos suureneb ka töötamise produktiivsus. Ja tihti motiveerib töötajaid sedasorti lisandväärtus rohkem kui ühekordne väike palgatõus." Kiivikas sõnab, et pole ka ebatavaline käia erinevatel suvepäevadel esinemas, sest sedalaadi koolitused on hea vaheldus päevale, et sellest ei kujuneks ainult peo- või spordipäev.