Telesaates "Duubel" külas käinud Lepland selgitas, et praegu on kõikjal raske aeg, mistõttu sellised väiksed ettevõtmised võivad aidata inimestel tuju üleval hoida. "Kuidagi peab selle tähelepanuvajaduse kätte saama," lisas laulja naljatades.

Nii nagu kõigil artistidel üle maailma, nii on ka Leplandil mitmed etteasted ja kontserdid koroonaviiruse leviku tõttu ära jäänud või edasi lükatud. "Aprill on kindlasti täiesti null esinemistega. Hetkel ka tundub, et maikuu võib niimoodi minna, et osad kontserdid on edasi lükkunud."

Lisaks kontsertidele on eriolukord kahtlemata mõjutanud ka eraelulisi plaane, mille Lepland nüüd ümber on pidanud tõstma. "Mul tegelikult oli endal siin päris mitu välisreisi plaani ka. Oli kutse Hollandisse Eurovisioni fännide sündmusele esinema ja sealt edasi Hispaaniasse samuti Eurovisioni fännide üritusele esinema. Need on nüüd mõlemad ära kukkunud."

Teisalt ei lase Lepland olukorral end kurvastada ja kasutab vaba aega võimalikult hästi ära. "Selline asi annab sulle aega rohkem tegeleda ka loomingu ja igasuguste muude asjadega. Ma olen väga palju kirjutanud uut muusikat ja olen käinud ka stuudios. Tahaks ka siin kuu aja jooksul anda uue singli välja."