Kui eelmise aasta aprillis Keskerakonnaga liitunud laulja Mikk Saar kavatseb erakonnast välja astuda, siis Ott Lepland end poliitikas ei näe.

``Ei ole mind õnneks kuskile kutsutud ja ise ma kuskile astuda ka päris kindlasti ei kavatse,`` räägib ta Kroonika Online'ile.

Läbi ja lõhki muusikamees, kes end juba homme koos Lenna ja Tallinna Poistekooriga jõulutuurile asutab, teeb enne ülesastumisi viimaseid ettevalmistusi. "Eile oli peaproov ja läks hästi," ütleb Ott.

Sel aastal ta Hiiumaale, kus tavaliselt pühade ajal on, ei jõua. "Jään linna. Mida täpsemalt aga aastavahetusel teen, ma ei teagi. Olen teadlikult aastalõpu pisut rahulikumaks planeerinud."

Sama rahulikult aga uus aasta ei alga, sest vaja on kohvrid pakkida ning Austraaliasse  põrutada. Kui Ines sõidab oma bändiga kaugele maale juba 20. detsembril, siis Lepland võtab kängurude maale suuna jaanuari esimesel nädalal. "Nad liiguvad Inesega koos ja esinevad sealsete eestlaste kutsel erinevates paikades," teadis rääkida Danel Pandre, kes Oti ülesastumistega hästi kursis.

Oti, Lenna ja Tallinna Poistekoori kontserti "Pühad on saabunud linna" saab nautida järgmistes paikades:
15. detsember kell 19 Tori kirikus
18. detsember kell 19 Viljandi Pauluse kirikus
19. detsember kell 19 Rapla kirikus
23. detsember kell 16 ja 19 Tartu Jaani kirikus
26. detsember kell 16 ja 19 Kaarli kirikus Tallinnas