Oti enda arvepidamise kohaselt annab ta 21.mail välja oma neljanda plaadi, kuid Välba statistika kohaselt on see hoopistükkis kaheksas, kuna aastatel 1995 ja 1996 ilmus väikselt Otilt suisa neli plaati: “Oti jõululaulud”, “Oti suvelaulud”, “Ott ja sõbrad” ning “Ott ja valged jänesed”.

Ott saab seega vaatamata oma üsna napile vanusele tähistada juba 20 aasta möödumist esimesest plaadist, kuna 8-aastaselt oli tema elu tõeliselt hull rabamine. “See oli karm aeg, oli vaja palju esineda, palju tuli koolist puududa. Lapseelu ei saanud eriti elada, sest samal ajal, kui teised mängisid õues jalgpalli või ukakat, siis mina esinesin,” kirjeldab ta.

Ott meenutab, et talle tegelikult selline elukorraldus eriti ei meeldinud ning jonn ja nutt tikkusid nii tihti peale, et ema lõpetas lapse lavakarjääri kähku ära. “See kestis umbes aasta aega, siis ta ütles, et ei, poiss peab saama lapsepõlve nautida, nii noores eas tööd ei tehta!” muigab ta.

Täiskasvanuna hindab Ott varajast lavakogemust tagantjärele aga väga kõrgelt: “Ma sain kohtuda niivõrd suurepäraste inimestega — olen muide ainus inimene, kellel on õnnestunud Ott Arderiga duetti laulda. See on ere mälestus. Ma tollal ei adunud, kui tähtis tugisammas ta oli eesti luulele... ja Mait Aguga sain laulupeol laulda “Kui sul tuju hea, siis käsi kokku löö”."