Kuigi saate «Su nägu kõlab tuttavalt» potentsiaalne võit on selle ühel favoriidil Ott Leplandil (26) veel vormistamata, olla saatele lähedalseisvate abivalmis inimeste sõnul üks triumf eraelulises plaanis juba nopitud. Väidetavalt on Ott kiindunud teise näosaates osalejasse Maia Vahtramäesse (22)!

Ühises projektis saatusekaaslastena koos olles ja tööd tehes võib tutvusest arenenud sõprus ikka ka sügavamale tasandile liikuda. Lähedaste sõnul ei soovi Ott ja Maia enda algstaadiumis romaani veel sõpradelegi tunnistada, kuigi tähelepanelikumad on tunnistanud juba ka Oti ja Maia ühiseid vaid-me-kaks-koosviibimisi.
Ei Ott ega Maia pole oma suhetest varem avalikkuse ees suurt rääkinud. Paari aasta eest Kroonikale intervjuud andes ütles Lepland, et ta elab oma poissmehekorteris üksinda ja naisi murdmas ei käi... Sama aasta suve lõpus murdis aga hoopis Oti südame temast paar aastat noorem Kathriin, kes suundus sügise hakul Londonisse teise juurde – Ott jäi aga Eestisse oma fänne hullutama.
Ott jääb Maia teemal härrasmehelikult diskreetseks. Koosviibimisi ta otsesõnu ei kinnita, aga ei kummuta ka: «Inimesed las näevad. Inimesed näevad igasuguseid toredaid asju kogu aeg – see on ju tore, kui inimesed igasuguseid asju näevad. Las nad näevad!»
«Ma arvan, et oleme saates piisavalt koos ja ma ei pea muud koos veedetud või mitte koos veedetud aega kommenteerima,» jätab ka Maia küsimärgi õhku.
On, kuidas on, vaba maa, vaba valik – seniks aga pöidlad Oti näosaate võidu nimel pihku!