Ja suvest on saanud sügis, kuid... meie armastatud laulja Ott Leplandi (27) kõrval on jätkuvalt sama neiu, Heli Mardisoo (26), kellega ta jäi esimest korda koos kaadrisse Õllesummeril (pildil). Kui toona sõnas Ott Kroonikale, et tegu on lihtsalt tema hea sõbrannaga, kes on ühtlasi ka tema juuksur, siis nüüd näikse olevat noorte vahel särisemas midagi enamat kui lihtsalt sõprus.

Suvel kiitis Ott neidu kui väga toredat tütarlast, kuid kummutas kõik, mis lubanuks Helit nimetada tema kallimaks. Sealt alates on aga Otti nähtud Heli seltsis erinevatel ansambli Vallatud Vestid kontsertidel ning muidu vaba aega veetmas. Ott on tõsine mees, ei võta ühtegi suhet ülejala, mistõttu laseb tunnetel settida ning suhtekeemias plusside ja miinuste vahel sobiva tasakaalu leida – tahab olla kindel, enne kui end sügavamalt seob.
Ott on varem öelnud, et meelepärasel naisel peavad olema mõistus ja välimus tasakaalus ning ta peab oskama temaga kaasa mõelda. Igatahes on Heli õigel teel – kuuldavasti on tal ka juba soojad suhted sisse seatud Oti nõuandjaga number üks, ema Külli Leplandiga, kelle arvamus on pojale vast kõige olulisem. Nii nagu Otil, lõikab Heli ka Külli juukseid. See on hea algus, meie hoiame igal juhul pöialt!