Naistelehe toimetusse helistas sel nädalal Mähe elanik, kes enda sõnul nägi pühapäeval Pireti vanematekodu juures Ott-Sanderi autot.

Noormees võtnud autost beebi - ilmselt tõi ta koju pisipoja Kristoferi, kellele lapse ema Piret õue vastu tuli. Loo teeb pikantseks tõik, et väidetavalt istus samal ajal autos ka laulajatar Getter Jaani, kellega tantsusaatest peale on Ott-Sanderiga paari pandud. Senini on noored oma suhet eitanud.

Kas Ott-Sander tutvustas oma 3-kuusele pojale Getterit? Lapse ema Piret Reinmart sündmuse toimumise fakti ümber ei lükka, kuid ei soovi ka teemal pikemalt peatuda.

Sel ja läinud nädalal jäid Ott-Sander Palm ja Getter Jaani kahel korral Publiku fotograafile kaamera ette. Raadio 2 Aastahiti järelpeol üritasid noored fotograafi eest põgeneda, kuid jäid siiski pildile. Samuti nähti neid teisipäeval koos Solarise keskuses, kus Getter Jaanist tehti fotoseeriat. Vaata artklit: PILTUUDIS: Getter ja Ott-Sander liiguvad kõikjal koos! 

Muide, Getter Jaani hääletati Publiku lugejate poolt aasta 2011 kõige tüütumaks staariks. Väärika kolmanda koha pälvis Ott-Sander Palm.